To je to što me zanima!

Canjugi zapalili auto: 'Bio sam dobar vatrogasac u 1 ujutro...'

Za policiju se i dalje slučaj vodi kao "požar na autu", no spekulira se da je netko možda bacio Molotovljev koktel na njega. Očevid je isključio mogućnost tehničkog kvara kao uzroka požara
Vidi originalni članak

U noći s utorka na srijedu izgorio je dio automobila Krunoslava Canjuge (60), bivšeg županijskog državnog odvjetnika koji posljednjih desetak godina, otkako je razriješen dužnosti, radi u vlastitom odvjetničkom uredu u Zagorju. 

Njegovo je vozilo, doznaje Jutarnji, bilo parkirano uz sam prozor obiteljske kuće u Krapini, a sam Canjuga je prvi primijetio da se nešto događa. 

- Bio sam dobar vatrogasac, i to je jedino što mogu reći. Sam sam se krenuo boriti s vatrom u 1 sat poslije ponoći. Sreća je što je uočena na vrijeme. Moglo je biti i gore - opisao je Canjuga. 

Za policiju se i dalje slučaj vodi kao "požar na autu", no spekulira se da je netko možda bacio Molotovljev koktel na njega. Očevid je isključio mogućnost tehničkog kvara kao uzroka požara, a čini se da je vatra zahvatila samo plastiku oko blatobrana. Nasreću, nema ozlijeđenih osoba. 

Susjedi iz njegove ulice ne mogu doći k sebi zbog šoka i ne vjeruju da bi netko naudio njihovom "dobrom i dragom susjedu s kojim dijele i dobro i zlo 40 godina". 

- Nitko od nas prvih susjeda nije čuo kad je gorjelo. Tu noć je padao snijeg i bilo je mirno u ulici. Nakon vatrogasaca došla je i policija. Nije lako biti odvjetnik. Znate i samo koliko je se on tužbi napiše pa bude hrpa nezadovoljnih s krajnjim ishodom. Vjerujemo da mu nije lako živjeti sad u nesigurnosti piromanstva jer u toj kući živi sa suprugom, majkom i drugim članovima obitelji - rekla je jedna od susjeda za Jutarnji list. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ljubica ljubičica_1 18.02.2018.

    Znači ne pali se samo po Splitu!

  • domoljub029 17.02.2018.

    Interesantno je da se svi automobili zapale po noći

  • xnet0822 17.02.2018.

    Opet "predsjednik" M&K kluba na (ne)djelu ? Dajte ga već jednom uhitite, od njega se više ne može normalno živjeti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare