To je to što me zanima!

Capak o cijepljenju Vlade RH: Ovo je važna poruka građanima

Prije sjednice Vlade RH, cjepivo protiv korona virusa primili su svi članovi koji ju do sada nisu preboljeli, a čija pandemija je započela u ožujku 2020. godine. Cjepivo je ranije primio i predsjednik Zoran Milanović
Vidi originalni članak

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak najavio je dolazak cjepiva Moderne nakon što se u četvrtak oko 11.15 sati cijepio i sam državni vrh. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Njegova je prednost što može duže stajati na temperaturi bez frižidera, Pfizerovo je cjepivo mnogo zahtjevnije za održavanje - rekao je Capak. 

Kaže kako su u međuvremenu prijavljene blaže nuspojave, a da ponekad pacijenti prijavljuju nešto što nema veze s cijepljenjem. 

Što se tiče nuspojava, Capak objašnjava kako se najčešće radi o bolu na ubodenom mjestu, a da su tu još i blage mučnine, glavobolje i blaga temperatura. 

'SVI TREBAJU PRIMITI CJEPIVO' Nakon Milanovića protiv korone se cijepili i članovi Vlade RH

Javno cijepljenje državnog vrha komentira kao važnu poruku građanima. 

- Ovo je poruka građanima kako je važno da se svi skupa cijepimo i da je cjepivo sigurno - ističe. 

Cijepili su se ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar financija Zdravko Marić, ministar obrane Mario Banožić, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Darko Horvat, ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, ministrica poljoprivrede Marija Vučković te ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sabina11 07.01.2021.

    To nam je bilo najbitnije neka su nam vladajući zdravi tko će brinuti o ovom jadnom narodu da njih nema.Sad smo sigurni

  • domo 07.01.2021.

    Ajmo ravnozemljaši i teoretičari zavjere.. Vi ste na redu, uveselite nas svojim replikama..

  • kemy 07.01.2021.

    mozda su se oni i stvarno cijepili... (mislim pravim cjepivom), samo ja im ne vjerujem.... naravno svi koji su odusevljeni tim postupkom... samo naprijed... cjepiva ce biti dovoljno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare