To je to što me zanima!

Capak pozvao mlade: Cijepite se i moći ćete ići na svaki događaj

Uvijek možete doći u Hrvatski zavod za javno zdravstvo, kada god želite, cijepiti se, organizirat ćemo to i u vašim ustanovama, na svim fakultetima, rekao je Krunoslav Capak
Vidi originalni članak

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kako se mijenja strategija za cijepljenje. Na koncertu za promociju cijepljenja, Capak je poručio kako u fokusu više neće biti stariji ljudi, javlja N1

- Sad nam je jako važno da se cijepi što više mladih ljudi, a otkrit ću vam da će vrlo skoro krenuti situacija da oni koji će se cijepiti i imati potvrdu da su se cijepili, takozvanu digitalnu covid potvrdu, da će moći pristupiti svakom događaju, sportskom, kulturnom, profesionalno-umjetničkom izvođenju, bez ikakvih problema - rekao je. 

'NEĆEMO IMATI SEZONU' Krunoslav Capak: Navijajte na epidemiološki prihvatljiv način, jer sve drugo vodi u zatvaranje

Naglasio je kako je cijepljenje jedini način da se pobijedi pandemija i pozvao sve koji se još nisu cijepili, da to učine. 

- Uvijek možete doći u Hrvatski zavod za javno zdravstvo, kada god želite, cijepiti se, organizirat ćemo to i u vašim ustanovama, na svim fakultetima, ovdje u Školi zdravlja, kao što znate, cijepimo skoro svaki dan. Dođite cijepite se i to će vam omogućiti da vodite skoro normalan život - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • AnteM2017 26.06.2021.

    Citam izjavu dotiocnog gdje govori kako ce biti pritisak na poslodavce da traze dokaz o cijepljenju od zaposlenika, ako nemaju bit ce forsiranje non stop testiranja! Kako zele samo narod stjerati u kut, koja diktatura! Narod treba biti slozen i povezan,jer di ovo dovodi, da mi neko naredjuje sta da radim sa svojim tijelom. Pa ovo je sve ocitije sta se radi, sad kad je sezona netreba karantena,testiranje, na jesen opet poostravanje, pa ovdje i najgluplji covjek vidi o cemu se radi. A ovo da ce me netko tjerati da se non stop testiram, e to sigurno nece!!!

  • tomy0112 23.06.2021.

    Biram da budem ziva i zdrava 🙏🙏 bez cjepiva a na događaje nemoram ni ici. Nece mi falit.

  • kad pride nedeja zapolne 17.06.2021.

    LOŠI REZULTATI; "Cjepivo CureVac učinkovito samo 47 posto, što će biti sa stotinama milijuna doza koje je naručila EU" ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare