To je to što me zanima!

Carinici koje Uskok okrivljuje za korupciju ostali bez posla

Suprotno tvrdnjama carinika Ivana Šanjuga, ujedno i HDZ-ovog načelnika Općine Petrovsko, i njega je ravnatelj suspendirao. HDZ još šuti o njegovom statusu
Vidi originalni članak

Državni tajnik i ravnatelj Carinske uprave Hrvoje Čović, doznajemo u Carinskoj upravi, zbog teških povreda službenih dužnosti udaljio je iz službe svih 16 carinika koje Uskok okrivljuje za kriminal. 

Suprotno tvrdnjama carinika Ivana Šanjuga, ujedno i HDZ-ovog načelnika Općine Petrovsko, i njega je ravnatelj suspendirao. Šanjug je novinarima lažno tvrdio kako je on svjedok u istrazi te da se nakon ispitivanja vratio na svoje radno mjesto. 

Iako nije završio u istražnom zatvoru, on je za Uskok i dalje okrivljenik. HDZ se još nije očitovao oko njegovog statusa. Među uhićenim i pritvorenim carinicima je i Danijel Klasić, SDP-ov gradski vijećnik u Krapini. Njega je stranka suspendirala još u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • filip1234 17.05.2011.

    ništa se njim neće dogoditi...

  • mangaCH 11.05.2011.

    pa sta se cudite ljudi....ovo je samo sada pred izbore da se vidi da kao nesta rade....pa sta mislite da to sve sto se prevezlo nije njihovo djelo......znate kako se kaze napad je najbolje obrana......

  • balto 1 11.05.2011.

    najbolji kom. je bio a tko će sad raditi a kandidata na burzi ko u priči!!!! Zna se gdje je lopovima mjesto a kad se kralo i živjelo na tudi račun onda smiješak od uha do uha!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare