To je to što me zanima!

Carinici su savjetovali građane kako prepoznati lažnu viagru

Carinici su u 2010. uništili krivotvorina u vrijednosti oko 173 mil. kuna. Lani su i zaplijenili 14.000 lijekova za podizanje samopouzdanja muškaraca...
Vidi originalni članak

Lani smo zaplijenili 14.000 lijekova za podizanje samopouzdanja muškaraca, sve na letovima Sirija - Zagreb, rekao je Ninoslav Babić, viši upravni savjetnik Carinske uprave.

Osim krivotvorene viagre građani su u četvrtak na Cvjetnom trgu u Zagrebu razgledavali lažne motorne pile, Dinamove lopte, mobitele, satove, odjeću, obuću, igračke i slično. Službenici su im povodom Svjetskog dana inelektualnog vlasništva objašnjavali kako prepoznati lažnjak. Primjerice, takav parfem nema isti serijski broj na kutiji i flašici. Pumpica je labava, cjevčica u bočici prekratka ili predugačka a slova razmrljana. Opasne za zdravlje djece su lažne BIC grafitne olovke jer ih vole grickati a obojane su bojom prepunom olova. Carinici su u 2010. uništili krivotvorina u vrijednosti oko 173 mil. kuna.    

Idi na 24sata

Komentari 7

  • balto 1 22.04.2011.

    trebalo bi napraviti reda i medu carinicima pa da vidimo koliko ima tamo mite !!!!! Glume pravednost a ni sami nisu ni moralni a najmanje pravedni !!!

  • pacijent 22.04.2011.

    kako prepoznat laznu vijagru!!! umijesto da ti se digne sprava a one te guzica svrbi to je lazna!!!

  • kova_sb 21.04.2011.

    Bolje da pišete o carinicima, kakve kuče imaju.Prije jedno 10g, u jednim novinama bile su kuče carinika i policajaca koji rade na carini, to nisu bile kuče nego vile, a sumnjam da se nisu ni sad promjenili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare