To je to što me zanima!

Carinika htio probosti vilama: Ubacili mu suzavac u kamper

PRIJELAZ KARASOVIĆI: Estonac je htio probosti carinika vilama, a onda se gol popeo na krov i prijetio smrću. Ubacili su mu suzavac u kamper. Pokušao je pobjeći
Vidi originalni članak

Na graničnom prijelazu Karasovići u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u srijedu oko 14.20 sati odvijala se prava drama nakon što je potpuno rastrojeni 43-godišnji Estonac vilama pokušao probosti carinika tijekom pregleda njegova kampera. 

Kako su izvijestili iz tamošnje policije, službenik je uspio izbjeći napad iskočivši iz vozila, nakon čega se 43-godišnjak zaključao unutra. Potom se popeo kroz otvor na krovu, skinuo sa sebe svu odjeću i počeo vrijeđati i prijetiti smrću policijskom službeniku koji ga je pokušao nagovoriti da se preda. Nakon toga, mahniti Estonac je i tog policijskog službenika gađao vilama što je on uspio izbjeći. 

Na granični prijelaz potom su stigli specijalci koji su u kamper ubacili suzavac, nakon čega je 43-godišnjak istrčao iz vozila i pokušao pobjeći. 

Odmah je uhićen uz uporabu tjelesne snage i sredstava za vezivanje te je sproveden u dubrovačku bolnicu gdje je hospitaliziran. Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je u teškom duševnom stanju te je smješten na psihijatriju

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv državljanina Estonije biti će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • BrodiC_2 16.07.2015.

    Estonac je inače motorist. Nije ni čudno takvo njegovo ponašanje.

  • Gena Vava 16.07.2015.

    Svašta, vile u kamperu...Zar on usput malo obrađuje zemlju!?

  • yocko 16.07.2015.

    Estonac, je član HSSa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare