To je to što me zanima!

Carla, au revoir! Na scenu je stigla francuska rotvajlerica

Valerie Trierweiler (47), nevjenčana žena Hollandea, neugodni nadimak stekla je nakon što je ošamarila kolegu koji je rekao nešto što je ona smatrala seksističkim
Vidi originalni članak

Postao je predsjednik, a nevjenčana supruga Françoisa Hollandea (57) i dalje nosi nadimak Rotvajler. Već iz toga je očito kako će Francuska dobiti sasvim drugačiji predsjednički par od Nicolasa Sarkozya i manekenke Carle Bruni.

Valerie Trierweiler (47) neugodni nadimak stekla je nakon što je ošamarila kolegu koji je rekao nešto što je ona smatrala seksističkim. Ova prilično borbena žena bit će i prva prva dama Francuske koja nije udana. Dva puta se razvodila, a Hollandea je upoznala radeći kao novinarka.

Iako je na glasu kao izrazito agresivna u zastupanjima svojih stavova, Triweiler je najavila kako će se ipak držati samozatajnije od Carle Bruni.

- Poštovat ću protokol, ali ću morati pronaći svoje mjesto. Nisam nikad maštala o tome da postanem prva dama. Bojim se da ne izgubim svoju slobodu - rekla je Trierweiler u intervjuu prije nedjeljnih izbora u kojima je njen nevjenčani suprug Hollande izabran za novog predsjednika Francuske. 

A neki u Francuskoj već nagađaju kako Hollande neće htjeti ostati nevjenčan dugo te da će uskoro zaprositi Rotvajlera. Ipak, s obzirom na njene strahove od gubitka samostalnosti, vjenčanje joj je vjerojatno zadnje što želi.

Za vezu Hollandea i Trierweiler saznalo se nakon što se budući francuski predsjednik rastao od Segolen Royal, također socijalističkom političarkom. S njom ima četvero djece. Bili su u braku 30 godina, a Royal je 2007. izgubila od Sarkozya na predsjedničkim izborima.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zmaja- 08.05.2012.

    Hm, izgleda puno stariji od nje....lijepa je gđa. Trierweiler.

  • aurora73 08.05.2012.

    Carla bi se mogla ugledat na gospođu Trierweiler, u svakom pogledu. Btw. Carla je počela živcirat maksimalno...

  • abmob 07.05.2012.

    bivsa novinarka-nije hollande glup. nadam se ce ostat svoja, ne izbotoksirati se i ostat bomba sa svojih 40 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare