To je to što me zanima!

Časna je zlostavljala djevojku godinama, žrtva (26) se ubila

Policija je uhitila časnu sestru koju sumnjiče da je seksualno zlostavljala djevojku u crkvenoj školi u Bustu Arsiziju. Djevojku je počela zlostavljati kada je imala 12 god.
Vidi originalni članak

Policija u Italiji je nedavno uhitila časnu sestru koju sumnjiče da je seksualno zlostavljala djevojku u crkvenoj školi u Bustu Arsiziju. Djevojku je časna počela zlostavljati kada je imala 12 godina. To je trajalo dok se djevojka 2011. nije ubila. Imala je 26 godina. 

Policija je tada pronašla njezin dnevnik i počela istraga protiv časne. Redovnica se trenutno nalazi u crkvenom sanatoriju, piše Today.it. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • tamara816 25.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DavorRoso 25.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • z11 25.11.2012.

    ona se nalazi u crkvenom sanatoriju, dala bi joj ja sanatorij

Komentiraj...
Vidi sve komentare