To je to što me zanima!

Časna sestra koja je postala majka mogla bi završiti na ulici

Biskup Delio Lucarelli poručio je novopečenoj majci da bi trebala napustiti red i posvetiti se bebi. Predstojnica reda samo je kratko rekla: 'Prepustila se napasti'
Vidi originalni članak

Časna sestra Roxane Rodriguez (33) iz Salvadora koja je prije nekoliko dana postala majka sada je u nevolji. Pomoći joj može samo papa Franjo. 

Majke, s kojima je bila u talijanskom rodilištu, skupile su nešto novca kako bi kupile malom Alessandru Francescu najosnovnije, jer je časna došla bez ičega u bolnicu. 

Biskup Delio Lucarelli poručio joj je da bi sretna majka trebala napustiti red i posvetiti se bebi. Župnik samostana u Rietiju don Fabrizio Borrello rekao je kako je praktički bačena na ulicu, ako joj netko ne pomogne. Predstojnica samostana kratko je rekla: 'Prepustila se napasti'.  Roxane se brinula o starijim kolegicama što inače Talijanke ne žele raditi.

Podsjetimo, Roxane je mislila da joj trbuh raste zbog cisti i gastritisa. Vjerovala je da je samo naduta. Nije se ni obazirala što joj kasni menstruacija. S bolovima je stigla u bolnicu, a otkriće da će uskoro roditi sve je šokiralo. Kasnije se ipak prisjetila da je sagriješila s bivšom ljubavi iz domovine.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • SlavenGašo 23.01.2014.

    prepustila se napasti žena :)

  • Sonador 22.01.2014.

    Toliko o "majci" Crkvi. Predstojnica je vjerojatno izvan sebe jer to nije riješeno tiho i tajno kao što se inače čini nego je izbio skandal pa su sve pod povečalom.

  • 22.01.2014.

    Svećenstvo i redovništvo su umjetno stvoreni načini života koji se kose sa ljudskom prirodom i obično oni najgori zagovornici istoga, najviše i griješe. Žena rodila i šta sad? Zašto nebi mogla raditi ono što i do sada, pomagala je bolesnima i nemoćnima, a zauzvrat dobivala stan i hranu. Ne vidim u ničemu je problem osim u licimjerstvu onih koji to isto rade, ali dobro skrivaju iza samostanskih zidina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare