To je to što me zanima!

Čedomorka iz Buzeta ubila i prvo dijete prije 20 god.?

Za trudnoću očito nitko nije znao, ni šokirani dečko M. K. iz Slatine s kojim je bila u vezi dulje od godinu dana. Sat prije poroda bila je na poslu
Vidi originalni članak

Tek rođenu bebu rastrojena majka S. K. (42) iz Buzeta prije 10-ak dana prilikom prijevremenog porođaja pokušala je ubiti u kadi. S teškim ozljedama glave maleni M.  je živio tek šest dana. Neodgovorna je majka samo sat vremena prije poroda bila na poslu. Kolegama je izgledala “normalno” i nisu ni slutili da je trudna. Za njenu trudnoću očito nitko nije znao pa ni njen šokirani dečko M. K. iz Slatine, s kojim se zabavljala dulje od godinu dana.
- Ona je moja radnica i nisam znao da je trudna. Šokiran sam. Grozota. Za nju je u mojem restoranu posao završen. Svaki dan smo bili zajedno na poslu i ne mogu vjerovati da je bila trudna - priča Boris Ugrin, vlasnik poznatog buzetskog restorana Sandi u kojem je S. dulje od godinu dana radila kao konobarica. Majka čedomorke, buzetska pedijatrica u mirovini, kaže kako ne želi pričati o onome što se dogodilo njenoj kćeri.
Doznajemo kako policija intenzivno provjerava informaciju kako je i prije 20-ak godina S. “imala trbuh” koji je nestao. Policija je navodno još tada bezuspješno ju sumnjičila za čedomorstvo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • audrey 29.11.2008.

    Za svaku osudu....ali meni jos nesto nije jasno...da zena moze biti trudna 9 mj i da to nitko ne primjeti,pa cak ni decko s kojim bi valjda trebala imati nekakve odnose????

  • fiondica 29.11.2008.

    Eto u istom malom gradu jedni roditelji očajnički pokušavaju spasiti svog malog Davida, dok druga ubije svoje dijete. Ma nabila bi ja njoj glavu u kadu.Pokušavam u sebi shvatiti tu PPD, ali ne ide mi. Ova je luđakinja, neke ne zaslužuju da imaju p.... Nekima je treba sašiti čim startaju u pubertet. Ono, nekoliko djece sa nekoliko očeva. Par raspalih brakova. Pa tuko ju je prvi, pa tuko ju drugi. Pa gdje ih nalaze takve. Luđakinja. Neke ne bi smjele rađati.

  • Maxich_1 29.11.2008.

    prestrašno, tko jednom to napravi, očito je sposoban opet. isto je i s pobačajima. nevjerojatno da je ovoj mama i pedijatrica, zar ju baš ništa nije naučila o kontracepciji?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare