To je to što me zanima!

Čeh je umalo upecao sam sebe pa na kraju odustao

Snimio sam ga kako peca u Rogoznici, Bio je sav 'nabrijan', a vjerojatno je pecao prvi put. Zabacio je štap koji mu je pao u more, kaže nam Matija
Vidi originalni članak

Šetao sam Rogoznicom i kraj mene je prošao češki turist. Bio je sav 'nabrijan' i s pet mamaca i štapom krenuo pecati. Stao sam i neko vrijeme ga promatrao. Jako mi je bio smiješan, rekao je Matija koji je snimio fotografije u Rogoznici u utorak ujutro.
- Čovjek je vjerojatno pecao prvi put. Zabacio je štap koji mu je iz ruke iskliznuo u more. Okrenuo se prema meni, digao ruke, zapalio cigaretu i otišao. Baš mi je bio simpatičan. Odustao je od pecanja u rekordnom roku. Sreća da nije sam sebe upecao - kroz smijeh dodaje Matija.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bebeto 04.08.2009.

    ajd sad vi meni recite kakav je ovo članak? mislim svakim danom dokazujete kakve ste novine....čehu pala pecaljka u more? ajme koja senzacija! vrlo vrlo koristan i nadasve zanimljiv članak.....a sada brzo izbrišite moj post jer svi znamo da kritike ne prihvacate!

  • Horned Reaper 04.08.2009.

    hehe sad se sprdate česima a kad vidite polugolu čehinju onda su nam dobri jelda :)

  • marat 04.08.2009.

    I onda se čudimo zašto Česi pogibaju na Hrvatskoj obali.Očito da crtići \"Lolek i Bolek\" i \"A je to\" imaju veliki utjecaj kod njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare