To je to što me zanima!

Čeha koji je lavove šetao na uzici ubio njegov ljubimac Fufik

Prašek je lava kupio 2016. godine, a lavicu lani. Tad su o njemu pisali svi češki mediji. Lavicu je inače šetao na uzici kao psa, a prilikom jedne šetnje sudarila se s biciklistom
Vidi originalni članak

Čeha Michala Prasila (34) pronašao je mrtvog otac u lavljem kavezu. Prasila je ubio njegov lav Fufik star devet godina. Michal je lava kupio i držao ga je kao ljubimca na obiteljskom imanju. Osim njega imao je i lavicu koju je htio pariti s lavom.

Susjedi su se često bunili zbog zvijeri no nije se moglo dokazati da Michal životinje zlostavlja niti za njih nisu pronašli alternativni smještaj pa su lavovi ostali na imanju. Michal je inače svima zabranio ulazak na imanje.

Policija je ubila lavove te su rekli da su to morali učiniti kao bi došli do mrtvog tijela. 

Prašek je lava kupio 2016. godine, a lavicu lani. Tad su o njemu pisali svi češki mediji. Lavicu je inače šetao na uzici kao psa, a prilikom jedne šetnje sudarila se s biciklistom što je tamošnja policija okarakterizirala kao prometnu nesreću, piše BBC. 

Idi na 24sata

Komentari 145

  • 06.03.2019.

    Ma nemoj!Znaci debeli stakor zaglavljen u sahtu se mogao spasiti a lavovi su se morali ubiti!

  • Tanenko 06.03.2019.

    Česi...seljoberi ko i hrvati... Švabe bi lika strpali u zatvor ili u ludaru, a lavove u zološki. Profesionalno, još bi danas bio živ. Amateri česi pustili prvo lavove da pojedu umnog bolesnika, a onda još amaterskiji ubili lavove, jer siroti ne znaju bolje, tj. nemaju pojma, idioten.

  • mily 06.03.2019.

    žao mi je lavova:(

Komentiraj...
Vidi sve komentare