To je to što me zanima!

Čehe na kajaku bura otpuhala od Makarske do Sumartina

Dvoje maloljetnih Čeha su mobitelom zatražili pomoć u utorak oko 22.20 sati. Pronašla ih je posada broda 'Ivan Kamber' oko 5 ujutro kod Sumartina na Braču
Vidi originalni članak

Državljanka Češke je u utorak oko 22.45 sati makarskoj policiji prijavila da se tijekom dana s plaže gumenim kajakom na vesla udaljilo dvoje maloljetnih Čeha, javlja Slobodna Dalmacija. Oko 22.20 sati su mobitelom zatražili pomoć.

Odmah su ih počeli tražiti, a potrazi se priključilo i službeno plovilo "Ivan Kamber"  koji je isplovio s otoka Visa oko 00.40 sati. Posada ih je pronašla oko 5.00 sati  1.5 NM od Sumartina na otoku Braču.

Iz PU splitsko-dalmatinske apelirali su na turiste da se ne udaljavaju od obale ako nisu adekvatno pripremljeni i ako prethodno nisu provjerili vremensku prognozu. 


Idi na 24sata

Komentari 9

  • zgbzagreb 26.06.2013.

    Čeh: Ečke Brač? Hrvat: Je, tamo je Brač. Čeh: Ečke pječke? Hrvat: Idi pješke ako hoćeš, šta me biga.

  • melica-mea 26.06.2013.

    Ovaj puta su na kajaku.Inače su na luftićima,naliju se palinke i nije nikakvo čudo da stradavaju.Prije par godina u Crikvenici sam se vozila vlakićem do Selca,par njih je bilo u vagonu,bili su pijani ko čepovi,a bazdili su tako da se nije kraj njih moglo disati.

  • Putschi 26.06.2013.

    Sto zezate stalno te Cehe. Kako ce i imat iskustva kad nemaju mora !

Komentiraj...
Vidi sve komentare