To je to što me zanima!

Čehok: Jurčić je političar i nije mu mjesto u Podravci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na predsjedništvu HSLS-a ponovili su svoj stav da svatko tko je znao što se sve događa u koprivničkoj Podravci, snosi jednaku odgovornost
Vidi originalni članak

Predsjedništvo HSLS-a sastalo se u utorak. O slučaju Polančec potpredsjednica Vlade Đurđa Adleršič (HSLS) nije željela govoriti pred novinarima, kao ni kakav bi stav stranka zauzela da je u utorak u Saboru glasovanje o njegovoj smijeni. Nije željela reći ni smatra li da bi Polančec trebao sam podnijeti ostavku.
- Mi smo uvjereni i znamo da će prije nego što stigne do Sabora, biti puno konkretnijih podataka i tad ćemo podlučiti kako ćemo glasovati - rekla je Adlešič, ističući da ne zna da li Polančeca netko tereti od institucija, koje rade svoj posao.
Ponovili su i principijelan stav HSLS-a da svatko tko je na bilo koji način znao što se događa u Podravci i nije o tome izvijestio mjerodavne institucije ili javnost, snosi jednaku odgovornost. Ponovili su i svoj stav da dužnosnici nemaju što raditi u Nadzornim odborima tvrtki.
- Prema momu mišljenju, ni Ljubo Jurčić ne bi trebao sjediti u Nadzornom odboru Podravke. Zašto bi Jurčić sjedio tamo, niti je on financijski stručnjak niti je ikad radio u prehrambenom biznisu. On je političar i nije ni njemu tamo mjesto - rekao je HSLS-ovac Ivan Čehok.




HSLS NEĆE GLASATI ZA ZAKON O UMJETNOJ OPLODNJI
U HSLS-u neće glasati za zakon o medicinskoj oplodnji ako se ne ukine zabrana zamrzavanja zametaka. Adlešuč je najavila i da su spremni napisati i svoj novi prijedlog zakona. HSLS predlaže da o zamrzavanju zametaka mogu odlučiti parovi i liječnici koji se mogu pozvati i na prigovor savjesti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nenek666 27.10.2009.

    Varaždinski Vuk Stevanović-Čehok.

  • 27.10.2009.

    potpis igrokaz........ čehok je isto jedna prodana duša... pokrao je varaždin a oni ga i dalje hvale..... jurčić je jedini koliko toliko normalan u sdp-u

  • seka58 27.10.2009.

    Hajde budalo jedna ne budali,dao bog da su svi bili kao Jurčić sada ne bili pred bankrotom.Svi se takvih boje,jer ljudi znaju posao pa bi smetali u krađi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare