To je to što me zanima!

Čehok 'limenog ljubimca' parkirao u pješačkoj zoni

U nedjelju sam morao dostaviti materijale za Gradsko poglavarstvo pa sam tamo stao na deset minuta što je dozvoljeno, rekao je Čehok
Vidi originalni članak

'Brzi' gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok jako voli svoj automobil, toliko da se od njega ne može odvojiti čak i kad ide na posao. Varaždinska gradska vijećnica je doduše na glavnom gradskom trgu, duboko u pješačkoj zoni, ali to ga ne sprječava da auto parkira odmah uz nju, kao što je učinio ove nedjelje. Kako ga je tamo dovezao, pitanje je. Možda baš o tome raspravlja sa svojim sugovornicima dok stoje kraj automobila, rekao je naš čitatelj M. S. iz Varaždina koji je poslao fotografiju.
Gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok kaže da je automobil bio parkiran kojih 10 minuta te da on na to ima pravo jer je riječ o službenom vozilu Grada.
- Mi inače imamo svoje parkiralište, no ako je riječ o dostavi, imamo dozvolu za kratko parkiranje na Tomislavovu trgu. To smiju i sva ostala dostavna vozila, a ne samo gradska. U nedjelju sam morao nositi, odnosno dostaviti materijale za Gradsko poglavarstvo - objasnio je Čehok.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Scarface 29.01.2008.

    Koja vijest........

  • snjegi 29.01.2008.

    Meli, parkirali su auto na zebri dok su kupovali pecivo.

  • had 28.01.2008.

    Oprostite Ivanu.Čovijek misli da je u Azairbeiđanu.Sve će posvijedoćiti Đurđa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare