To je to što me zanima!

Čehok piše filozofska djela i kuha na varaždinskoj tržnici

Bivši predsjednik HSLS-a i bivši gradonačelnik Varaždina živi od saborske mirovine te u sjeni optužnica piše djela i kuha na placu pred omiljenom zalogajnicom
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik HSLS-a i bivši gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok u sjeni optužnica koje su protiv njega podignute živi od saborske mirovine i piše dva djela – “Filozofiju za početnike” te studiju “Zašto su propala ulaganja u Hrvatsku”, piše Večernji list. 

Uz pravo i filozofiju Čehok se i dalje bavi kuhanjem. Gotovo ga se svakog tjedna može vidjeti na varaždinskoj tržnici kako s pregačom oko vrata kuha pred omiljenom zalogajnicom 'Pinklec' ili s prijateljima na seoskim domaćinstvima te na zagorskim bregima.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Rigamise_1 13.05.2014.

    Ulaganja u Hrvatsku propala su jer su na vlasti bili lopovi koji su besramno pokrali ovu jadnu državu,posvadili narod,a danas žive od lopovske mirovine i prave se da nisu krivi.Sram te bilo pi.ka ti m.teri.a.

  • be yourself 12.05.2014.

    I ja bi sa 40 u penziju. Pokradeš sve, uzmeš penziju i je*ite se svi vi.

  • kreskor 12.05.2014.

    da je ovo pravna država,on bi bio u radnom logoru,imovina, pokretna i nepokretna bi mu bila oduzeta,a obitelj bi mu bila na jakuševcu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare