To je to što me zanima!

Čehok više nije gradonačelnik, podnio je ostavku iz pritvora

Gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok podnio je ostavku u ponedjeljak kako bi bi time uklonio uvjet za zadržavanje u pritvoru - mogućnost ponavljanja kaznenog djela
Vidi originalni članak

Ivan Čehok podnio je u ponedjeljak ostavku na mjesto gradnačelnika Varaždina. Učinio je to po savjetu svog odvjetnika kako bi time uklonio uvjet za zadržavanje u  pritvoru - mogućnost ponavljanja kaznenog djela. Čehok se od 9. lipnja nalazi u Remetincu zbog sumnji da je zajedno s vodećim ljudima T7 Grupe, Davorom Pataftom i Narcisom Huljev, oštetio gradski proračun za 29 milijuna kuna. Kad je gradonačelnik završio u pritvoru, ovlasti je preuzeo njegov zamjenik Zlatko Horvat. Pisana ostavka stići će na adresu Grada u utorak prijepodne, a nakon što se o tome izvijesti Gradsko vijeće, mora se izvijestiti i Vlada koja će imenovati povjerenika. Povjerenik će biti na funkciji gradonačelnika sve do raspisivanja prijevremenih izbora. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zagorac08 19.07.2011.

    Vreme je da v Varaždinu konačno padne vazalska vlast koja se drži uz HDZ.Potiho su nam to smjestili tu u Varaždinu!Čitam komentar jedne gospođe iz Varaždina kojoj je žao za gradonačelnika.Kaj to znači ako je on dao "dosta"za grad da mu to daje za pravo da i sebi malo v žep stavi.Nažalost,to mnogi su i uvjereni da imaju to pravo!

  • mira82 19.07.2011.

    žalosno je da je takvih gradonačelnika puna Hrvatska ali samo on ima velike rezultate. kolike tvornice, kako grad izgleda, grad koji ima jednu od najmanjih stopa nezaposlenosti, odlični programi...... ali je prvi u istragi onaj koji je najviše napravio u svom gradu. Mislim da su se svi pobrinuli za sebe, i mislim da svako bi, ali ponavljam čovjek je stvarno mnogo napravio, dok drugi nisu a samo su krali. Čehok Vječna Hvala.

  • trollzor332 19.07.2011.

    eh sused sused,kaj ti je to trebalo ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare