To je to što me zanima!

Čeka ju još jedna operacija, djeca još prijete blokadom

Slavonski Brod: Na Angeliku Gajsler (10) naletio je auto u petak. Prijelom noge kompliciraniji je nego što se isprva činilo i ići će na novu operaciju
Vidi originalni članak

Angeliku Gajsler (10), koju je u petak u Slavonskom Brodu udario auto, operirali su u petak poslijepodne. Prvo su mislili da je slomila natkoljenicu, no stanje se zakompliciralo. Utvrdili su da je ipak riječ o težem prijelomu.
- Operirali su je i stavili su joj pločicu. Rekli su da će vjerojatno trebati još jednu operaciju. Bojim se da će moja djevojčica ostati invalid - rekao je djed Leon Gajsler (80). Djeda i nekolicinu susjeda iz ulice zatekli smo kako prepričavaju nemili događaj. Djevojčica je stradala pred ulaznim vratima u dvorište. Roditelji su bili kod Angelike u bolnici.
- Ovo je gusto naseljeno mjesto. Trebalo bi ograničiti brzinu na 30 kilometara na sat. Podržavam mališane koji su kutijama zatvorili promet. Kada gradske vlasti nisu poslušale nas, možda poslušaju djecu - rekao je susjed. Podsjetimo, 40-ak Angelikinih prijatelja blokiralo je ulicu dok nisu dobili obećanje policije da će u ponedjeljak početi rješavati problem. U protivnom će djeca, kako su najavila, opet postaviti barikade.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_35869 17.05.2009.

    Ma svaka im čast...Želim da se curica u popunosti oporavi i da klinci uspiju u svojoj zamisli...Upotpunosti ih podržavam!!!

  • ragusea 16.05.2009.

    bravo, klinci! obično se dogodi kod ovakvih slučajeva da odluče reagirat tek kada dijete neko pogine... ovaj put djeca svojom reakcijom ipak uspiju spasiti nečiji život! bravo!

  • slama 16.05.2009.

    sirota curica,valjda bu dobro prošla,bravo za hrabre klince,podsjete te na vremena kad si mislio THAT you can make a difference,neznam to na hrv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare