To je to što me zanima!

Čeka nas katastrofa ako Vlada ne posluša Rohatinskog...

Sljedeća godina je izborna što bi mogao biti jedan od velikih problema. Vlada skuplja bodove populističkim potezima, a time samo produbljuje probleme...
Vidi originalni članak

Guverner Željko Rohatinski iskritizirao je Vladu uoči proračuna, a neki to tumače kao pritisak da proračun ne preraste u predizbornu kupnju glasova. Večernji list naveo je šest razloga zbog kojih bio 2011. godina mogla biti katastrofalna za Hrvatsku, ako Vlada ne posluša Tricheta i Rohatinskog. 

Pošto su se sve zemlje zadužile, rastu kamate. Nezaposlenost bi mogla doseći 330.000 što vodi do socijalnih problema i manje potrošnje. Smanjuje se proizvodnja, a Vlada produbljuje krizu jer je izborna godina pa populističkim potezima skuplja bodove, ali time ne rješava gospodarske probleme.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • martina1988 13.11.2010.

    naša Hrvatska je jedna velika ploča za igru,političari su igrači,a mi građani figurice kojima se po njoj razbacuju i pomiću ih kako i gdje žele...a šta kada im i to dosadi??? onda će pokupiti sve pare,nestati s lica zemlje,a mi, "nepomične figurice" ćemo doživjeti game over,tj. totalnu propast.

  • regan 12.11.2010.

    al čeka nas katastrofa i ako ga poslušaju,,ipak je on samo pijun stranih banaka..kao ono,,naj bolji bankar svijeta a kod nas največe kamate u eu.

  • JunFan 12.11.2010.

    ADZ zna kako nas uvući u govna, to već rade 20 godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare