To je to što me zanima!

Orepić u Pakracu nije dao Markaču da govori zadnji

Na obilježavanju 25. obljetnice prvog oružanog sukoba u Hrvatskoj ministar policije Vlaho Orepić inzistirao je da on zadnji drži govor. Prema protokolu trebao je govoriti Markač
Vidi originalni članak

Na obilježavanju 25. obljetnice prvog oružanog sukoba u Hrvatskoj ministar policije Vlaho Orepić inzistirao je da on zadnji drži govor, piše Večernji list, iako je zadnji prema protokolu trebao govoriti general Mladen Markač, koji je bio izaslanik predsjednice. Markač je pristao održati govor prije, kako je rekao, iz poštovanja prema predsjednici i zato što nije htio pokvariti obljetnicu. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • zebra 27 08.03.2017.

    Baš se je pravi javio tko će zadnji govorit na takvoj obljetnici onaj koji je bio na suprotnoj stani u Domovinskom ratu, onaj koji je bio podofocir JNA koja je bila agresor i napala Hrvatsku.. Sad se uslikava sa Gotovinom i drugim generalim i hvali se kako je on sudjelovao ratu i branio Hrvatsku.. Možda da nije bilo viteza na bijelom konju Podrepića moža bismo bili izgubili rat i Hrvatska nebi bila obranjena, samostalna i slobodna.. Barem je na kraju pametniji popustio, jedino se budale u takvim slučajevima guraju tamo di im nije mjesto..

  • zemuncevic 03.03.2016.

    Orepic ili Ostoja ,isti kur.ac samo drugo pakovanje !!!!! Glavno da je on sila a za prognane,poginule,ranjene i porusene ga boli cosak da ne kazem nesto drugo !!!!!

  • zemuncevic 03.03.2016.

    Cetnicka i JNA zlodjela treba uvijek pominjati kao sto to rade Židovi Njemcima druze Orepicu !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare