To je to što me zanima!

Nevjerojatne scene na Braču: Auti bili zarobljeni na trajektu

Na kopno su sišli kad je brod pristao bočno, a na njemu je ostalo zarobljeno 20-ak vozila. U tijeku su radovi na spuštanju rampe. Trajekt Pelješčanka izgrađen je 1971.
Vidi originalni članak

Trajekt 'Pelješčanka' koji prometuje na liniji Makarska - Sumartin na otoku Braču nije mogao odmah iskrcati putnike u četvrtak ujutro. Čitatelj koji nam je poslao fotografije kaže kako su na brodu čekali više od pola sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jutros, na trajektu Pelješčanka, na liniji Makarska - Sumartin (Brač) došlo je do tehničkog kvara tj. problema sa spuštanjem sajle za rampu - potvrdila je glasnogovornica Jadrolinije Marija Zaputović.

Iz Lučke kapetanije su nam potvrdili kako je trajekt pristao oko 9 sati u Sumartinu, ali rampa se nije mogla spustiti pa su putnici čekali oko pola sata na iskrcaj. Na kopno su sišli kad je brod pristao bočno, a na njemu je ostalo zarobljeno 20-ak vozila.

Nakon sat i pol bagerom su uspjeli spustiti rampu.

Inače, trajekt Pelješčanka izgrađen je 1971. u Kraljevici, u njega stane 200 putnika i 30-ak automobila.

Trajekt je izašao iz remonta u siječnju ove godine, redovno se servisira i ima sve važeće dozvole za plovidbu, potvrdili su iz Jadrolinije. 

- Ovdje se radi o manjem tehničkom kvaru kojeg ćemo riješiti čim prije. Ispričavamo se putnicima - poručila je uprava Jadrolinije.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • zippysnake 06.07.2018.

    Pljuni pa zalipi!!

  • najiram 10 05.07.2018.

    ma to je bio živi užas zamisli autinisu mogli van iz broda...nezamislivi užas strava za aute svi auti če trebati ići pod hitno psihijatru zbog stresa koji su doživjeli...mislim da če morat u mirovinu...zamisli bili su zarobljeni sat i pol...užas za jadne aute...

  • Smoke_on_the_Water 05.07.2018.

    Eh, dobri stari "Ero". Grozim se svaki put od ovog "opanka" kad idem na Brač ili sa njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare