To je to što me zanima!

Policija traga za napadačem: Pucao u bivšu i njenog dečka

Djevojka je zaprimljena u teškom stanju te ima 5 prostrijelnih rana u predjelu glave, ruke i nadlaktice, dok mladić ima prostrijelne rane u predjelu nadlaktice
Vidi originalni članak

Policija je u nedjelju navečer blokirala orahovačku okolicu zbog potrage za muškarcem koji je pokušao ubiti svoju bivšu djevojku i njenog dečka. 

Prema neslužbenim informacijama, zločin se dogodio večeras oko 20 sati na cesti između Orahovice i Feričanaca gdje je muškarac iz zasjede pokušao ubiti 24-godišnju S.B. iz Mikleuša. Prema riječima dr. M. Vidaković, dežurnog liječnika našičke bolnice, koji je zaprimio ozlijeđene oko 21 sat, mladić i djevojka imali su teške prostrijelne rane koje su sanirane te im je pružena hitna pomoć, a potom su zbog težina ozljeda upućeni u osječku bolnicu. 

Djevojku prostrijelio nekoliko puta, napadač u bijegu

Djevojka je zaprimljena u teškom stanju te ima 5 prostrijelnih rana u predjelu glave, ruke i nadlaktice, dok mladić ima prostrijelne rane u predjelu nadlaktice, te su u osječku bolnicu upućeni u pratnji anesteziologa. Prema neslužbenim informacijama napadač je u bijegu a policija je blokirala šire orahovačko područje. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • mrnjauu 21.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 3 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Lina39 21.10.2013.

    Da ima imalo pameti ne bi ovo učinio !

  • CodeBreaker_1 21.10.2013.

    zbog zena su se vidili i ratovi, kraljevi su padali nemojmo se nis cuditi ljubomora nije bilo kaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare