To je to što me zanima!

Čekao suđenje pa ponovno silovao drugu djevojčicu

Jasmin Nikolić (24) u srpnju 2006. je silovao djevojčicu (12). Za vrijeme dok je čekao početak suđenja, silovao je drugu 12-godišnjakinju
Vidi originalni članak

Jasmin Nikolić (24) u srpnju 2006. silovao je 12-godišnju djevojčicu. Tijekom istrage bio je u pritvoru, a nakon završetka istrage u listopadu 2006. sudsko vijeće Županijskog suda u Zagrebu procijenilo je da nema osnove za pritvor jer dotad nije bio osuđivan. Dok je na slobodi čekao početak suđenja, navečer 4. prosinca 2006. na okretištu tramvaja na zagrebačkom Žitnjaku susreo je 12-godišnjakinju. Pozvao ju je u svoj automobil i ponudio joj da će je odvesti na piće. Međutim, odvezao ju je na jezero kraj zagrebačke Savice, gdje joj je rekao da će se seksati. Iako mu je djevojčica govorila da je premlada, Nikolić je zaključao vozilo i naredio joj da prijeđe na stražnje sjedalo. Uspio ju je razodjenuti i, usprkos njezinu protivljenju, prisiliti na spolni odnos. Poslije je od nje tražio da čuva tajnu. Za prvo silovanje, čije suđenje je završilo u siječnju ove godine, nepravomoćno je osuđen na pet godina zatvorske kazne, a za drugo silovanje, koje je završilo u utorak, nepravomoćno na šest godina zatvora. Tijekom suđenja liječnici su kod Nikolića ustanovili blagu mentalnu retardaciju, zbog čega 12-godišnjakinje doživljava kao ravnopravne sebi i zbog toga nije klasičan pedofil.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • aranea 19.10.2007.

    Ja ne znam...pa sljep čovjek vidi da je ovo bolestan čovjek! Ja bi ga poslala u zatvor...ajd neka bude 12godina, ali bi ga onda idućih 12 poslala u bolnicu...a onda bi ga pustila sa narukvicom za pratnju koju bi nosio čitav život! Ograničila bi mu kretanje, zabranila odlazak iz grada i jednom tjedno slala na kontrole! Naravno...to sve ako mu netko sam ne odreže...khm...da! Možda bi ipak samo to bilo riješenje!

  • Minči 19.10.2007.

    Da,sigurno je retardiran! Interesantno kako se za pedofile uvijek nađe neka olakotna okolnost!A ja bih mogla smisliti bar 50 teških kazni za njih!

  • diki 18.10.2007.

    Bigmama, malo si skroman, treba im dati dvije drške od metle..

Komentiraj...
Vidi sve komentare