To je to što me zanima!

Čekićima 'demolirali' Audi TT sina odvjetnika Mate Matića

Najmanje dva maskirana huligana su u petak oko 2 sata ujutro došla do kuće poznatog zagrebačkog odvjetnika Mate Matića. Okomili su se na automobil kojeg vozi sin i uništili ga
Vidi originalni članak

Probudila nas je buka razbijanja oko 2 sata ujutro. Dvojica su čekićima udarala po staklima, svjetlima i haubi pa su pobjegli. Očito im je cilj bio napraviti štetu, rekao nam je zagrebački odvjetnik Mate Matić jutro nakon kaosa.

Prema zasad poznatim informacijama, nepoznati ljudi došli su maskirani do dvorišta kuće na zagrebačkom Ksaveru gdje su bila parkirana dva automobila. Odvjetnikov nisu dirali, no okomili su se na Audi TT. Taj automobil je u vlasništvu jedne tvrtke za najam vozila, a vozi ga odvjetnikov sin (26).

Iz sve snage počeli su lupati po staklu, poklopcu motora, svjetlima te gdje god su stigli. Buka je probudila Matićeve, ali i susjede te su brzo pozvali policiju.

Huligani su pobjegli i trenutno traje istraga kako bi ulovili počinitelje. Šteta na automobilu zasad se procjenjuje na oko 50.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Herzog(315178) 27.05.2018.

    Vedri i oblači na Zagrebačkom kaznenom sudu . Njegov caffe bar pored Kaznenog suda u Ilici je mjesto gdje se sve po pitanju izbora sudaca i presuda!

  • Njonjo i Anemični 27.05.2018.

    to bi se kod nas reklo sad je ko nov ma ispod čekića !!!

  • texviler 25.05.2018.

    Doći če opet

Komentiraj...
Vidi sve komentare