To je to što me zanima!

Celje: Eksplozija na autobusnom kolodvoru. Ima ozlijeđenih...

U Celju u Sloveniji, u 12:31 došlo je do eksplozije na autobusnom kolodvoru. Prema prvim informacijama, došlo do curenja plina iz gradskog plinovoda, što je izazvalo eksploziju.
Vidi originalni članak

U eksploziji na glavnom celjskom autobusnom kolodvoru ozlijeđene su najmanje tri osobe koje su prebačene u bolnicu. Na sreću, najvjerojatnije nije riječ o ozbiljnim ozlijedama.

Uzrok eksplozije još nije potvrđen, a vjerojatno je riječ o kvaru na plinovodu.

Pregled mjesta eksplozije, kojem su prisustvovali državni tužitelj i istražni sudac, još uvijek traje, prenose slovenski mediji

 - Pozivamo građane da se ne zadržavaju u blizini mjesta eksplozije -  rekla je policija.

Tvrtka Nomago objavila je da je u podne u njihovom regionalnom središtu u Celju, prema prvim informacijama, došlo do curenja plina iz gradskog plinovoda, što je izazvalo eksploziju.

- Spasioci, policija i vatrogasci odmah su reagirali i osigurali područje. Na mjestu događaja bile su dvije osobe kojima je hitna pomoć pružila prvu pomoć, a prema prvim informacijama, u incidentu nisu ozlijeđene, već samo u šoku. Eksplozija je prouzročila materijalnu štetu, a u tijeku je očevid na terenu koji će utvrditi gdje je došlo do curenja plina ili zašto je došlo do eksplozije - rekli su.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • OTAKU. 09.01.2021.

    Nebitno kad je slovenija u pitanju.

  • okii 08.01.2021.

    pa radje to procitat neko prico o Karleusi...

  • Alois 08.01.2021.

    Pa kaj nimate nista pametnoga za pisati nego da objavite da plinska boca eksplodirala u sloveniji.......... Stvarno ste bananistan od drzave

Komentiraj...
Vidi sve komentare