To je to što me zanima!

Centar za kontrolu upozorio na šest simptoma omikrona zbog kojih se treba javiti liječniku

Iz Američkog centra za kontrolu i prevenciju bolesti je stiglo novo upozorenje za omikron soj. Radi se o šest novih simptoma koji su vrlo opasni i zahtijevaju medicinsku pomoć
Vidi originalni članak

Stiglo je novo upozorenje za simptome omikrona iz američkog centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC). 

Prvo smo od Svjetske zdravstvene organizacije dobili upozorenje da omikron soj nije blag, sada se upozorava na šest opasnih simptoma omikrona koji zahtijevaju liječničku pomoć. 

U simptome se ubrajaju problemi s disanjem, bol i pritisak u grudima, konfuzija, nemogućnost buđenja ili teškoća da se ostaje budan te blijeda, siva, plava boja kože, usta ili noktiju.

CDC dodaje da ovo nisu svi simptomi te da su pacijenti prijavljivali različite simptome. 

Dodaje se da se simptomi mogu pojaviti od drugog do 14. dana od izlaganja virusu i da svatko može imati teške i blage simptome. 

 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Aron333 09.01.2022.

    Mnogo ljudi se cijepilo, a mnogo i još bude, a antivakseri samo luduju... Nemam pojma zašto ih toliko uznemiruje cijepljenje...Nemojte se cijepiti, koga briga...

  • Legalno Ilegalno 09.01.2022.

    Da li ste mogli pretpostaviti ovakav scenario svjetske zdravstvene organizacije,i da li je ovakvo što već viđeno??? dosadni ste naravno već duži period a narod vas je odavno skužio.

  • tralalalsla 09.01.2022.

    Moja kolegica ima glavobolje i stalno joj se spava nakon cijepljenja,i to već dobrih 8 mjeseci. Jedva je u stanju raditi,stalno kašlje i smrca i hladno joj je. Od cjepiva! Prije joj nije bilo ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare