To je to što me zanima!

Čermak: Ne vjerujemo da je požar u punionici podmetnut

Umirovljeni general Ivan Čermak vlasnik je tvrtke Crodux, u čijoj je punionici plina u Antunovcu kod Osijeka u subotu izbio požar. Kaže da je šteta oko milijun eura
Vidi originalni članak

Umirovljeni general Ivan Čermak, vlasnik punionice Crodux plina u gospodarskoj zoni Antunovac kod Osijeka, u kojoj je u noći s petka na subotu izbio požar, kazao je kako ne vjeruje da je požar podmetnut.

 - Još ne znamo uzrok požara, ali punionica je tehnički najmodernija. No, ne vjerujemo da je požar podmetnut. Šteta je oko milijun eura - izjavio je Čermak za Dnevnik 3 HTV-a

U požaru je izgorjelo oko 300 boca plina te pretakalište plina i terminal, a bilo je i šteta na cjevovodu. Na sreću, nitko nije ozlijeđen. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • marijaterezija2 06.07.2014.

    E moj gospodine Čermak šutite pokrite se po ušima i ne pojavljujte se više, barem da vas ne gledamo i ne sramimo se za Vas. Jučer sam saznala malo vaših poslovnih transakcija i ostala zabezeknuta. Kao najveća glupaća mislila sam kako Vi zaslužujete poštovanje kao general, a ono više poštujem roma koji nosi i skuplja staro željezo.

  • jožek2 06.07.2014.

    Pa kad će ga već jednom DORH i USKOK uzeti na red za provjeru njegovog poštenja , jer na najpošteniji način od prosječnog vodoinstalatera koji je otišao u rat sa jednim gačama a izašao iz rata sa milionima eura i ogromnim nekretinama, nešto tu ne štima, zar smo mi svi sudionici domovinskog rata budale a on jedini pametan i znao je štediti u ratu.

  • AntunSklepič 06.07.2014.

    a da je osigurano to zna ha ha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare