To je to što me zanima!

Cerna: Dječak (2) išetao iz kuće i utopio se u Bosutu

Dječak D. H. (2) odlutao je iz kuće i krenuo prema rijeci koja teče uz njihovo neograđeno dvorište. Kad su ga našli, mališanu više nije bilo spasa
Vidi originalni članak

Dječak D.H. (2) utopio se u rijeci Bosut u Cerni kraj Vinkovaca u srijedu oko 12.30 sati u dva metra dubokoj vodi. Kako doznajemo, njegova majka nalazi se u bolnici gdje je nedavno rodila osmo dijete, a dječaka su čuvali otac i djed. Dječak se oko podneva iskrao djedu iz kuće i potrčao prema dvorištu. Dvjestotinjak metara dalje, na kraju njihova dvorišta, teče rijeka Bosut. Pretpostavlja se da je jednostavno upao u rijeku niz strmu obalu.
- Dječak i njegova četvorogodišnja seka bili su sa djedom u kući. On ih je ostao čuvati jer je tata Adam otišao odvesti drugo dvoje djece u školu. Djed Antun izašao je na trenutak i to je bilo dovljno da se dijete iskrade iz kuće - ispričala nam je susjeda Snježana Peter. Kada se otac vratio iz škole primjetio je da mu nema sina. Tražio ga je prvo kod susjeda, a potom pošao u vrt prema Bosutu. Unutra je ležalo beživotno tijelo malenog dječaka. Tata ga je izvadio i pokušao ga reanimirati, no bilo je prekasno. Dječak je prehodao 250 metara dugo dvorište prije nego je upao u rijeku. Između dvorišta i rijeke ima ograda no, obitelj je ne zatvara.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • angel7 24.10.2008.

    pocivao u miru bozjem.

  • brko1 23.10.2008.

    No oni imaju rezerve, dobro im ide razmnožavanje.

  • brko1 23.10.2008.

    Neki stvarno ne zaslužuju djecu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare