To je to što me zanima!

Cernik: Nakon požara u kući pronašli tijelo, ne zna se tko je

Požar je izbio oko šest sati ujutro u naselju Podvrško općina Cernik. Izgorila je dvorišna zgrada u vlasništvu 56-godišnjaka. U izgorenoj kući živio je muškarac (86)
Vidi originalni članak

Policija i inspektor zaštite od požara u utorak ujutro nakon pregleda zgarišta izgorjelog pomoćnog stambenog objekta u naselju Podvrško općina Cernik pronašli su tijelo muškarca. Požar je izbio oko šest sati ujutro, po dojavi na požarište su došli policajci i pripadnici DVD Cernik koji su ugasili vatru. 

Dvorišna zgrada je vlasništvo 56-godišnjaka, a u njoj je kako neslužbeno doznajemo živio jedan stariji muškarac (86), najvjerojatnije rod vlasnika objekta. Po završetku očevida utvrdit će se uzrok požara i identitet smrtno stradale osobe. 

Policija i ovom prilikom upozorava građane na oprez prilikom korištenja prigodnih zapaljivih sredstava kao što su lampice na božićnim drvcima, prigodne svijeće i ostala sredstva koja ako nisu pod nadzorom mogu lako izazvati požar.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Stojzini 31.12.2013.

    Koji si ti fakultet zavrsio kad si takav nebulozni komentar sastavio? Pises vece gluposti od novinara.

  • Capafiori 31.12.2013.

    U izgorenoj kući živio je muškarac od 86 godina, a nezna se čije je tijelo pronađeno, što bi trebalo značiti da je 86-godišnjak - pronađen živ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare