To je to što me zanima!

Cessna pala u džungli: Majka i sin preživjeli, pili vodu iz rijeke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kolumbija: Maria Nelly Murillo (18) i sin (1) pronađeni su u blizini Cessne koja se srušila u provinciji Choco. Majka je zadobila opekline, a beba nije ozlijeđena
Vidi originalni članak

Majka i beba su pronađene žive pet dana nakon što se zrakoplov u kojem su bile srušio u džunglu u zapadnom dijelu Kolumbije .

Pripadnici zračnih snaga koji su našli majku i bebu su njihovo preživljavanje nazvali čudom. Maria Nelly Murillo (18) i sin (1) pronađeni su u blizini Cessne koja se srušila u provinciji Choco. Maria je zadobila opekline, a beba nije ozlijeđena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cessna je prevozila ribu i kokosove orahe te je letjela iz grada Nuqui u grad Quibdo . Nestala je s radara 20 minuta nakon polijetanja. Razlog pada se još utvrđuje. Pilot je pronađem mrtav u kokpitu. U početku majci i djetetu nije bilo traga iako su bili na listi putnika. No spasioci su primijetili da su vrata kabine bila djelomično otvorena . Kažu da su se mogla otvoriti prilikom pada no i da ih je netko otvorio. To im je davalo nadu da su majka i dijete ipak živi.

- Nismo znali što je bilo s njima. Mogli su se i izgubiti ili poginuti u džungli dok su pokušavali preživjeti - kažu spasioci.

Spasioci su pretraživali područje iz zraka i pješice te su u srijedu pronašli majku 500 metara od mjesta pada aviona na obali rijeke. Majku i bebu su odvezli u bolnicu. Maria je ispričala da je otvorila vrata kabine i pobjegla s djetetom jer se avion zapalio. Bojala se i da avion ne eksplodira. Preživljavali su pijući vodu iz rijeke i vodu iz kokosovih oraha . Majka je čula kako ju dozivaju kroz zvučnike helikoptera pa se vratila prema mjestu pada aviona, piše BBC.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Poison Ivy † 27.06.2015.

    Translation by 24horas - "niño de 4 meses" = dijete (1)

  • Galeb i ja 26.06.2015.

    Imala je srecu.

  • Sve nas je manje 26.06.2015.

    bilo već u novinama pa i nije novost,očito nemate o čemu pisati

Komentiraj...
Vidi sve komentare