To je to što me zanima!

Cesta progutala vozilo, obitelj se zadnji čas uspjela spasiti

Kuda god putujemo, očito smo skloni nezgodama, kažu roditelji iz Australije koji putuju sa svojim sinom starim 18 mjeseci. Planiraju putovati dvije ili tri godine, ovisno o budžetu
Vidi originalni članak

Cesta se urušila u utorak u indonezijskom gradu Yogyakarta. "Progutala" je dva vozila. Srećom nitko nije ozlijeđen. U rupu je najprije upao kamion, a onda i Land Rover u kojoj je bila obitelj iz Australije. Cestu su nakon toga zatvorili. Policija istražuje kako je došlo do nesreće. 

Australci Michael i Margie Rule te njihov sin star 18 mjeseci su iz vozila uspjeli izaći prije nego je njihovo vozilo upalo u rupu. 

- Samo želimo svima reći da smo dobro i da smo na sigurnom - napisali su na Facebook stranici  Rules of the Road koju oni vode. Dodaju kako su im vozilo izvukli iz rupe, ali nije u baš dobrom stanju. Obitelj inače planira put oko svijeta dvije ili tri godine, ovisno o tome koliko će im predviđeni budžet trajati. Dosad su se otrovali hranom, izgubili su igračku, probušila im se guma. 

- Kuda god putujemo, očito smo skloni nezgodama. O njima želimo ispričati realistične, ali šaljive priče - kažu. Indonezija je treća zemlja koju su posjetili, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sasa66 24.07.2019.

    Šta su putovali, putovali su

  • kajzer/soze/80🇷🇸 24.07.2019.

    Indonezija je zemlja propasti....zemljotresa,cunamija raznih i čestih katastrofa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare