To je to što me zanima!

Čestitke u Vladi: Jakovina je dobio kćer, svi su ga izljubili...

Ministar poljoprivrede ozarenog lica s velikim osmjehom na licu primao je čestitke članova Vlade. Njegova supruga Sandra Petrović rodila je njihovu drugu kćerkicu
Vidi originalni članak

Dva ministra Milanovićeve Vlade jednu stvar rade besprijekorno. Djecu. Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina (48) u manje od dvije godine dobio je dvije kćeri a kolega mu, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak u isto toliko vremena dobio je kćer i sina. Ivana Vrdoljak rodila je prija dva tjedna sina Tina, a Sandra Petrović (30), najmlađa saborska zastupnica, jučer je na svijet donijela djevojčicu.  I s prvom djecom žene ministara bile su trudne u isto vrijeme.

Jakovina i njegova supruga Sandra Petrović bili su, inače, prvi bračni par koji se vjenčao tijekom mandata Milanovićeve vlade. Bračne zavjete izmijenili su 2013. godine u matičnom uredu u Novom Zagrebu, a iste godine u rujnu dobili su dijete.

Kad je Jakovina danas došao na sjednicu Vlade u Banske dvore svi su mu na prinovi u obitelji čestitali, grlili su ga i ljubili. Milanka Opačić od sreće mu se bacila u zagrljaj, a i Anka Mrak Taritaš nije mogla dočekat da ga zagrli. 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • magdalena63 25.06.2015.

    E, da, kasno pamet u glavu :)

  • liliana 25.06.2015.

    Djeca nose teret svojih roditelja,o tome naši političari ne razmišljaju.Sve loše šta naprave,odrazit će se na budućnosti njihove djece.A posebno ne žilim sreću potomcima Anke Mrak Taritaš.

  • liliana 25.06.2015.

    Primitivizam na djelu.Izljubili se zbog rođenja djetea hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare