To je to što me zanima!

Cetinski i partneri oštetili su Končara za još 8 milijuna kuna

U nastavku istrage policija je otkrila kako su Cetinski, Boris Sorgo i Željan Hrvatin kupovali nekretnine, a u ugovorima onda prikazivali puno veće cijene od isplaćenih
Vidi originalni članak

U nastavku istrage istarska policija utvrdila je da su Vinka Cetinski (64), Boris Sorgo (50) i Željan Hrvatin (42) oštetili Danka Končara za još 8 milijuna kuna. Trojac je u namjeri da sebi pribavi imovinsku korist tijekom 2007., 2008. i 2009. kupovao nekretnine po znatno većim cijenama od uobičajenih na tom području. Zatim su u ugovorima o kupoprodaji prikazivali puno veće cijene od stvarno isplaćenih. Razliku između prikazane i stvarno isplaćene cijene zadržavali su naravno za sebe. Protiv njih će podnijeti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Puli. U istarskoj policiji ističu kako će istragu oko malverzacija s nekretninama nastaviti. Šteta je tako narasla na 43 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pukšec 22.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Asterix 22.04.2011.

    Ne mogu vjerovat da je netko toliko pohlepan, a ima para! I još ga vara za tolike milijune! Zar je mislila da se to neće saznat? Sad bi joj trebalo dati doživotni zatvor pa nek trune tamo, nije drugo ni zaslužila!

  • tvuci22 22.04.2011.

    Fakat je teško vjerovati da je moguće takvog lika kao što je Končar preveslati, ja mislim da on ni rođenoj majci ne vjeruje kad je o novcima riječ, zato ih i ima.Nevjerojatno je da ga je neka žena uspila obrlatiti za tako velike pare a on to nije znao, jednostavno je nemoguće.Pa nije on glup.nije ni ona:)Saga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare