To je to što me zanima!

Četiri Hrvatice kamenovali u klubu u Tunisu dok su plesale

Osječankama je bio zadnji dan u Tunisu. Plesale su u klubu u Jasmin Hamametu. Odjednom ih je zasulo kamenje, a nakon toga u klub su bacali i dimne bombe
Vidi originalni članak

Ivana L. (28) iz Osijeka jedva se vratila živa kući nakon groznog iskustva u Tunisu. S još tri prijateljice Ivana je odsjela u Jasmin Hamametu. Jedne večeri djevojke su se odlučila provesti te su otišle u obližnji klub. Plesale su i zabavljale se u društvu šest Talijana.

- Plesali smo na otvorenom dijelu kluba. Odjednom je prijateljici doletio kamen u nogu. Krv je počela liptati. Istovremeno nas su zasuli komadi kamenih ploča koja su odvaljivali pajserima - ispričala je potresena Hrvatica za Glas Slavonije

Klub se prolomila vriska, jauci i plač. Djevojke su se brzo sakrile ispod stola. Nakon kamenja klub su zasule i dimne bombe. Četiri djevojke izašle su nekako iz kluba, ušle u taksi i platile vozaču 20 eura da ih odveze do hotela. Cure su uz sebe imale paket prve pomoći pa prijateljicu nisu vozile liječniku već su joj one pomogle.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • gato_negro 08.09.2011.

    Znam da ću dobiti hrpu minusa od dežurnih dušebrižnika i kojekakvih "moralnih vertikala"....no, kao prvo - i sami vidite da je članak škrto napisan, da nema slika s mjesta događaja, slika cura i sl... kako na temelju toga možete zaključiti da su cure bile "dr*lje" i nedolično obučene? Znam da je neodgovorno što su izašle van unatoč nemirima, ali one su vjerojatno samo htjele malo vidjeti kakav je noćni život tamo (ne počinjite sad s komentarima: "Kakav noćni život?? Tamo???", ići plesati, zabaviti se... Kao drugo, odakle pravo nekima govoriti da je islam religija koja širi mržnju i nasilje?? Takvo nešto može izaći samo iz usta katolika koji nosem nije provirio iz svoje župe (i ne, nisam muslimanka, već ateistkinja odgojena u obitelji katolika). Što se nasilja tiče, nisu ni kršćani puno bolji. Kakav si to vjernik (bez obzira na vjeroispovjest) čim osuđuješ nekoga, lažno mu moraliziraš, širiš mržnju, govoriš stvari poput "same su si krive ku*ve jedne"? Vjerojatno iz istog onog koša ljudi koji kada neka djevojka/žena bude silovana, ne krenu osuđivati zločin, već ispituju što je djevojka nosila. Sramite se.

  • sk8 na travi 07.09.2011.

    ah te Dalmatinke...

  • lorens 07.09.2011.

    Gledam 24 sata,Index,hr,Večernji list,Jutarnj list i svi imaju ovu vijest a slike stavljate koje nemaju veze sa događajem.Kako se ta vijest provjeravala i dali sat provjeravalo?Ako nemate tu osobu na slici zašto nije slikana naknadno kod same izjave.Na temelju čega ste uopće stavili taj članak?Možda Bajsa i HDZa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare