To je to što me zanima!

Četiri pješaka ozlijeđena su u Zagrebu, među njima i dijete

U četiri prometne nesreće u srijedu na području Zagreba stradala su četiri pješaka. Teško je ozlijeđeno i dijete na koje je oko 19 sati naletio pijani vozač u Dubravi
Vidi originalni članak

Na Savskoj cesti vozač (30) Chevroleta Lacetti oko 16 sati nije stao ispred pješačkog prijelaza te je naletio na 84-godišnjeg pješaka koji je prelazio cestu dok mu je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo. Pješaka su prevezli u KB Sestara milosrdnica gdje su utvrdili da je teško ozlijeđen.

Oko 19 sati na križanju Ulice Dragutina Golika i Ljubljanice vozačica u Golfu dubrovačkih registracija nije smanjila brzinu dok se približavala pješačkom prijelazu te je naletjela na pješakinju (73) koja je prelazila cestu. U nesreći je pješakinja teško ozlijeđena.

Teško je ozlijeđeno i dijete na koje je oko 19 sati naletio pijani vozač (56) u Dankovečkoj ulici u Dubravi. On je u Passatu naletio na 12-godišnje dijete koje je prelazilo cestu na pješačkom prijelazu. Prevezli su ga u bolnicu Rebro.

Pješakinja je ozlijeđena i na biciklističkoj stazi na Ulici Republike Austrije kod kućnog broja 20. Policija traži svjedoke nesreće jer nisu sigurni tko ju je srušio i ozlijedio.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • PetraJurković_1 01.12.2012.

    sta je jos neke ljude taj dan udario auto,nadam se da su dobro,na svu sreću ja sam se vratila doma sa rebra

  • 30.11.2012.

    Pijan naletio na dijete u Dankovečkoj? Šta nije nedavno tamo pregažena žena? I šta čeka POLICIJA I GRADSKI URED ZA PROMET sa kontrolama i ležećim policajcima i signalizacijom?? A da, tamo vozi bus, pa bi se se Zetovci sigurno zabrinuli za svoje amortizerčiće....Ali tamo su škola, muzička škola, dućani, plac i drugi sadržaji!!!!

  • yokohamma 29.11.2012.

    da mi pijana b...la na pješačkom prijelazu naleti na dijete i ozljedi ga, ne bi mu trebao sud presuditi... žao mi je svih koji stradaju ali djece pogotovi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare