To je to što me zanima!

Četnici u Beogradu: Bit će mesa, klat ćemo Hrvate

Aktivisti Koalicije za sekularnu državu organizirali su prosvjed "Nećemo nazad" protiv klerikalizacije države. Suprotstavili su im se desničari
Vidi originalni članak

Na trgu Republike u Beogradu oko 40 četnika s bedževima ratnog zločinca Ratka Mladića sukobilo se s policijom. Oni su, kako javlja B92, cijelo vrijeme skandirali: "Ratko Mladić", "Ubij, zakolji da peder ne postoji!", "Ustaše", "Ubij pedera", "Bit će mesa", "Klat ćemo Hrvate", "Spasi Srbiju i ubij se Borise", "Dobit će te batine".
Osim toga pjevali su i četničke pjesme dok su predstavnici nevladinih organizacija izvodili svoj performans. Po završetku policija je aktiviste otpratila tako da nije došlo do nikakvog bliskog susreta s četnicima.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sanni_37 14.12.2007.

    Koliko ustasa na jednom mestu!

  • lex007 12.12.2007.

    Ovo sa traktorima je ludnica!!!!! Ko ih jebe! Jebite se Srbi!!!! Pogotovo vi u Hrvatskoj koji glumite dobrice i nevinašca!! Dabogda gorjeli u paklu!!! Ali neka, bar znamo da četnika još uvijek ima pa da uvijek budemo ZA DOM SPREMNI!!

  • Bijela13 11.12.2007.

    .................cenzurirana sam..strašno...oni vrijeđaju nas a ja nesmijem njih...strašno.................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare