To je to što me zanima!

Četvero uhićenih: Šef policije 'pao' zbog trgovanja utjecajem

Zbog trgovanja utjecajem i odavanja službene tajne kazneno je prijavljen 39-godišnji policijski službenik PU istarske, navodno je riječ o Vlatku Jovičiću
Vidi originalni članak

Zbog trgovanja utjecajem i odavanja službene tajne kazneno je prijavljen 39-godišnji policijski službenik PU istarske.

Uz njega, za davanje mita za trgovanje utjecajem PNUSKOK, USKOK i PU istarska proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom istarskih poduzetnika,  67-godišnjakom i 52-godišnjakom, a četvrtoosumnjičeni je 39 godišnjak kojeg su prijavili za pomaganje u davanju mita. 

Večernji list javlja kako je uhićeni policajac voditelj Službe općeg kriminaliteta istarske policije Vlatko Jovičić. Njega su odmah udaljili s dužnosti.

Već ranije, dok je bio šef općeg kriminaliteta u Policijskoj postaji Pula, Jovičić je bio kažnjen zbog teške povrede službene dužnosti zbog čega je smijenjen i postavljen na policijske poslove u Sektoru za granicu. Kad je u listopadu 2012. za načelnika PU imenovan Dragutin Cestar, Jovičić je postavljen za šefa općeg kriminaliteta.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • shubydooooo 11.12.2014.

    takvih ima ko gremlina das im vode i krafnu u nocnoj i da vidis koliko ih je

  • dobro jutro 11.12.2014.

    Ovo je dobro vec ranije je bio pod istragom,ali je nastavio s radom i to kao sef odjela za kriminal,da bi uredno nastavio svoje radnje,opci problem naseg drustva ili ljudima sudite i rijesite to odmah ili ih nemojte niti uhicivati

  • PukyCol 11.12.2014.

    ... sigurno bi josipović trgovao utjecajem da ga ima ... no ga nima ... strava ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare