To je to što me zanima!

Četvorica muškaraca u Petrinji izboli mladiće nožem i ključem

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca uhićenih zbog napada na dvojicu mladića u petak koje su u Petrinji teško ozlijedili.
Vidi originalni članak

 Nakon što su u noći s četvrtka na petak u Petrinji teško ozlijeđena dvojica mladića, sisačka je policija završila kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca u dobi od 18, 29, 33 i 53 godine koje se povezuje s tim napadom, priopćili su iz PU sisačko-moslavačke. Dvojica mladića ozlijeđena u napadu, od kojih je jedan pripadnik Hrvatske vojske, na liječenju su u sisačkoj Općoj bolnici.

NAPAD U PETRINJI Policija uhitila četvoricu: Izboli mladiće i ostavili da leže u krvi

Istraga je utvrdila da se četvorica muškaraca prije dva dana u noćnim satima u Petrinji sukobila s dvojicom 22-godišnjaka koje su teško ozlijedili nožem i teleskopskim ključem za zamjenu kotača na automobilu.

Kod osumnjičenih su pronađeni predmeti kojih ih povezuju s napadom na dvojac, a kod 29-godišnjaka je pronađena i automatska puška te jedno pištoljsko streljivo. Svi pronađeni predmeti su oduzeti.

POKUŠAJ UBOJSTVA U PETRINJI Presreli su i izboli dva mladića, jedan od napadnutih je vojnik

Zbog sumnje u počinjenje ubojstava u pokušaju osumnjičeni 18-godišnjak, 33-godišnjak i 53-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu. Osumnjičeni 29-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan zbog pokušaja ubojstva te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja, priopćila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Borna.2 20.10.2019.

    Pa ni nema potrebe da napišu tko su akteri, ionako ima 3-4 moguća prezimena i pogodili smo prezaštićene počinitelje.

  • listovača 20.10.2019.

    Vodi li itko nekakvu evidenciju ovakvih monstuoznih nedjela? kako se čini u prosjeku svaki treći dan netko nastrada na ovaj ili onaj način.CHICAGO je bio nevinašce spran lijepe naše.

  • lampaš 20.10.2019.

    Kakvi su to ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare