To je to što me zanima!

Četvorica pretukli Balena zbog 'laktarenja' u klubu

Mladić (17) nehotice je laktom udario jednog od napadača (19). Skupina se vratila da ga tuče, no pobjegao joj je. Brutalno su zato pretukli Balena
Vidi originalni članak

M.G. (19), L.V. (18), A.P. (18) i J.K. (20) brutalno su pretukli Ivu Balena (23) u nedjelju kraj Schlosserovih stuba u Zagrebu. Povod premlaćivanju bio je taj što je 17-godišnji mladić nehotice laktom okrznuo 19-godišnjaka u noćnom klubu Euforija. M.G. ga je zatim napao, a u sukobu mu se pridružio još jedan mladić iz skupine koji je maloljetnika nekoliko puta udario. Zaštitari su izbacili iz kluba četvoricu mladića, no skupina se nakon pola sata vratila pred klub. Tamo su zatekli Ivu Balena i 17-godišnjaka i slijedili ih. Maloljetnik im je uspio pobjeći, a Balena su brutalno premlatili. Na podu su ga udarali i gazili nogama. Pretučeni Balen hitno je hospitaliziran u KB-u Dubrava. Četvorica napadača su nakon dovršene kriminalističke obrade dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • angel7 30.01.2009.

    sta je tim mladima u zadnje vrijeme? stvarno strasno. mislim da bi trebali za takve stvari stavit ih u zatvor na jedno 10-15 tgodina pa mozda drugima to ne bi vise palo na pamet. stoka jedna.

  • Bibek 30.01.2009.

    treba sa njima po kratkom postupku zbog ovakvog premlaćivanja, previše je toga u zadnje vrijeme....samo, hmm...momak je tvrdio da on nema blagog pojma zašto bi ga netko htio premlatit, a ovdje piše da su mu već unutra napali kolegu pa su napadači bili izbačeni...da nije možda ovdje bilo i više toga na stvari kad je policiji \"zaboravio\" reći za to što je bilo prije u klubu??!!?.

  • mrbajo 30.01.2009.

    slažem se sa svim...PUNOLJETNI su pa sad sa njima u zatvor....ali neki možda imaju poznanstva pa kako to inače biva u našoj korumpiranoj državi svi će dobiti 6 mj. uvjetno pa nakon toga udri po nekom drugom

Komentiraj...
Vidi sve komentare