To je to što me zanima!

Četvorka prevarila muškarca i od njega 'izvukla' 1,53 mil. €?!

Muža i suprugu te dva muškarca uhitila je policija. Sumnjiči ih da su prevarili muškarca (68). Lažnim poslovnim ponudama su ga nagovarali da im posuđuje novac
Vidi originalni članak

Dubravka K. (43) iz Kutine, njegovu suprugu Zdravku (41), Jadrana J. (55) iz Tribunja te Žarka T. (66) iz Zagreba policija je uhitila u srijedu jer ih sumnjiče da su na prijevaru od muškarca (68) iz Zaprešića 'izvukli' 1,53 milijuna eura. Dubravko K. je navodno lažno predstavljao i prikazivao profitabilne poslovne aranžmane 68-godišnjaku te mu je on posuđivao novac. Novac mu nikada nije vratio već ga je koristio za kupnju nekretnina i luksuzan život. 

Policija također sumnjiči da su 55-godišnjak i 66-godišnjak lažno predstavljali kao poslovni partneri i suradnici 43-godišnjaka te potpisivali fiktivne predugovore i ugovore o zajedničkom investiranju. Tu dokumentaciju su dali Dubravku K. da je, zbog posudbe novca, pokaže žrtvi. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • miki-zg 27.01.2011.

    Koliko moraš imati sreće i pameti da dođeš do tolikog novca... a koliko tek moraš imati nesreće i nedostatka pameti da ostaneš bez tog novca na ovakav način. Zanimljivo.

  • graziella 27.01.2011.

    Pa sto se cudite imali su najbolje ucitelje na svijetu za isisavanje novca.Zna se tko su ti ucitelji zna se.......idemo dalje.

  • user_32416 27.01.2011.

    Cijela Kutina bruji šta je sve nađeno kod pojedinaca, da li će javnost bit uskraćena za istinu, pogodite sami

Komentiraj...
Vidi sve komentare