To je to što me zanima!

Charles i Camilla čestitat će Božić s hrvatskim folklorašima

Princ Charles i vojvotkinja Cornwalla objavili su fotografiju koja će biti na njihovoj službenoj božićnoj čestitki, a vijest o tome sigurno je najviše razveselila članove HKUD-a Osijek 1862...
Vidi originalni članak

U ožujku ove godine princ Charles i Camilla, vojvotkinja Cornwalla, posjetili su Hrvatsku i nekoliko zemalja u našem susjedstvu. Posebno lijepe uspomene, čini se, ponijeli su iz Slavonije, barem ako je sudeći prema njihovoj ovogodišnjoj božićnoj čestitki. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za nju su naime odabrali fotografiju snimljenu u Osijeku, u društvu članica i članova HKUD-a Osijek 1862. u čijem su nastupu uživali prije nego što je nastala fotografija.  U narodnim nošnjama, plesali su uz zvukove naših tradicionalnih tamburica.

Zašto su odabrali baš tu fotografiju. Jednostavno - jer im se sviđala, objasnili su pomoćnici slavnog para za Daily Mail

- Ovo je zabavna fotografija, puna boja. To su i naše uspomene - napisali su.

Na čestitku su se na svojoj Facebook stranici oglasili i članovi HKUD-a koji su napisali da im je izuzetno drago i da su počašćeni što se Charlesu i Camilli druženje s njima toliko svidjelo da su zajedničku fotografiju priložili uz čestitku. 

Osijek i HKUD bolju promociju teško da su mogli uopće zamisliti. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • 11.12.2016.

    Zašto sotonisti promoviraju Hrvatsku ?

  • TIHA VODA 10.12.2016.

    If you can't beat them, join them.

  • Modrulj Dragomir 10.12.2016.

    evo dokaza da je ljepota u oku promatrača :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare