To je to što me zanima!

Charlie Hebdo šokira: Mrtvog Aylana prikazali kao silovatelja

U gornjem lijevom kutu je fotografija Aylanovog tijela i tekst "Imigranti - u ovo bi se pretvorio mali Aylan da je odrastao. Onaj koji trči za stražnjicama u Njemačkoj"
Vidi originalni članak

Francuski satirični časopis Charlie Hebdo ponovno je izazvao bijes javnosti nakon što je svojom novom karikaturom sugerirao da bi dječak Aylan Kurdi, koji se u rujnu utopio kraj obala Turske, da je preživio postao seksualni nasilnik.

Referirajući se na napade u Kölnu gdje su u novogodišnjoj noći skupine imigranata nasrtale na žene, Charlie Hebdo prikazao je troje muškaraca kako jure prestrašenu ženu. U gornjem lijevom kutu je fotografija Aylanovog tijela i tekst "Imigranti - u ovo bi se pretvorio mali Aylan da je odrastao. Onaj koji trči za stražnjicama u Njemačkoj".

Charlie Hebdo obrazložio je kako im je namjera bila skrenuti pozornost na stav koji prevladava ovih dana, a to je da su sve izbjeglice umiješane u seksualne napade u Kölnu. 

Podsjetimo, smrt sirijskog dječaka Aylana Kurdija potresla je svijet nakon što je objavljena fotografija njegovog mrtvog tijela koje je more izbacilo na tursku plažu. Aylan se sa svojim roditeljima želio domoći boljeg života u Europi. 

Idi na 24sata

Komentari 153

  • Mercedes s klasa 15.01.2016.

    njihova "satira" je odavno prešla granicu dobrog ukusa....najlakše je vrijeđat i pljuvat

  • arta5 15.01.2016.

    nemogu vjerovat koliko ružnih i odvratnih komentara ima!!! ja san apsolutno protiv izbjeglica i ne smatran da trebaju doc ovdje ali tako ismijavati jadno dijete koje nista nije skrivilo!! sramota i nista drugo

  • ..................... 14.01.2016.

    njima stvarno nije dosta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare