To je to što me zanima!

Cherie savjetuje Michelle: Ne smiješ pokazati moć

Supruga bivšeg premijera Tonyja Blaira kaže da Michelle ne smije imati drukčije mišljenje od supruga i da mora mužu biti stalna podrška
Vidi originalni članak

Supruga bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira udijelila je nekoliko savjeta prvoj dami SAD-a  o tome kako bi se trebala ponašati. U intervjuu za američki list More, u članku pod nazivom 'Bilješka za Michelle', Cherie Blair (54) kaže kako supruga Baracka Obame ne smije pokazati da 'ima moć', njena primarna uloga je podržavati supruga.
- Nekada davno mogla si reći da on ima svoje mišljenje, a ti svoje. No otkad je izabran za predsjednika, gotovo da si ne možeš priuštiti izražavanje drukčijeg mišljenja od njegova - kaže Cherie dodajući da se suprugu ne uzima u obzir od kada je njen muž izabran na neku poziciju.
- Što god da radiš kao prva dama nije ni približno jednako onome što on radi kao predsjednik SAD-a - kaže Cherie i napominje kako prva dama smije imati utjecaja, ali ne i moć. Cherie smatra i da čuvanje djece, kuhanje, spremanje i slične stvari koje žena obavlja kod kuće, koliko god da su umarajuće, ne mogu konkurirati predsjednikovu razgovoru s kolegom iz, recimo, Kine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare