To je to što me zanima!

Chiraca ugrizla depresivna mahnita maltezerica Sumo

Jacques Chirac (76) završio je u bolnici. Kujica Sumo zadnjih je godina mahnita te napada bez povoda, a stavili su je i na antidepresive
Vidi originalni članak

Nekadašnjeg francuskog predsjednika Jacquesa Chiraca (76) napala je njegova ljubimica, bijela maltezerica Sumo. Chirac je završio u bolnici u Parizu na liječenju zbog ugriza 'depresivnog psa'. Naime, kujica je zadnjih godina mahnita te napada bez povoda, a stavili su je i na antidepresive, rekla je Chiracova supruga. Chiraca, koji je 12 godina bio šef Francuske, odmah su pustili iz bolnice.
- Pas ga je napao bez razloga i jako ga je ugrizao te ozlijedio. No oporavit će se on - kaže supruga Bernadette, koja ipak nije željela otkriti za koji dio tijela je Chiraca ugrizla kujica. Pas je inače dar unuka Martina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mrljica 22.01.2009.

    ima za to lijeka...sveta puska , kakve tablete za pasce? takvo je jedno depresivno napalo i mene , nazalost nije bio maltezeric nego dalmatiner. I konacno, bolje da je ugrizla njega , nego nekog drugog, tako bi kao vlasnik trebao prije shvatit poruku. sto bi rekli ameri "shut gun treatment"!

  • ledena 666 21.01.2009.

    šteta što naš Sanader umjesto satova ne voli kujice......

  • bajko 21.01.2009.

    jadnik kako li je preživio ugrize tog krvoločnog stvora,strava od čukca

Komentiraj...
Vidi sve komentare