To je to što me zanima!

Čiča i Pufta imaju problem: Sliče na zločinca Mladića

Aleksandar Isailović Čiča iz Ripnja i mesar Branko Cvetić Pufta iz Zuce neodoljivo podsjećaju na najtraženijeg haaškog bjegunca Ratka Mladića
Vidi originalni članak

Predsjednik Nacionalnog savjeta za suradnju s Haaškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da na fotografijama čitatelja koje je objavila srbijanska agencija JUGpress nije Ratko Mladić.
- Ne radi se o Mladiću nego o čovjeku iz Ripnja koji zaista sliči Mladiću - rekao je Ljajić. Ustanovljeno je da je na slikama Aleksandar Isailović Čiča, kojeg su već nekoliko puta zamijenili za odbjeglog ratnog zločinca. U rujnu ove godine petorica nepoznatih muškaraca otela su ga na autobusnom okretištu Trošarina. Dva dana su ga držali zatočenog i radili mu DNK analizu kako bi otkrili je li riječ o Mladiću. Prije četiri godine privela ga je i policija pod istom sumnjom. Isailović, navodno, nije jedini Mladićev dvojnik, piše Politika. U mjestu Zuce živi mesar Branko Cvetić Pufta. Iako ga policija nikad nije privela zbog sličnosti s haaškim bjeguncem, kaže da ga susjedi pozdravljaju s: 'Gdje si, Mladiću?'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare