To je to što me zanima!

Cijela hip-hop scena ponovno skuplja pomoć za Gabrijelu (5)

Nastupat će B-boy Lil Amok, ekipa Blackout Hip-hop projekta na čelu sa Phat Phillijem, Atomic Dance Factory, Sinovi, General Woo i mnogi natjecatelji
Vidi originalni članak

Rewind Jam natjecanje po peti put će 15. prosinca u 20 sati na Virju okupiti cijelu regionalnu hip-hop i break dance scenu kako bi skupili novac za pomoć Gabrijeli Ujlaki (5). 

U dvorani Novog društvenog doma okupit će se grafiteri, breakeri, reperi, pjevači i volonteri koji su i započeli s projektom prije pet godina. Sav novac koji se prikupi donira se Gabrijeli, kćeri pokojnog Darija Ujlakija - Rewinda,koji je stradao u teškoj prometnoj nesreći, a u čiju čast su prijatelji i pokrenuli projekt. 

Nastupat će B-boy Lil Amok, ekipa svima poznatog Blackout Hip-hop projekta na čelu s Phat Phillijem, Atomic Dance Factory, Sinovi iz Slavonskog Broda i General Woo. Osim natjecanja, na programu su i radionice te treninzi. 

Cijena ulaznice je 30 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • agabaga 13.12.2012.

    vidimo se...

  • zEE-kAY 13.12.2012.

    hvala 24sata na objavi!! za sve zainteresirane vise informacija o jam-u na sljedecem linku : https://www.facebook.com/pages/Rewind-Jam/104019106336484?fref=ts administratori .... nadam se da post nije protiv pravila :)

  • tessa 10 13.12.2012.

    U ovoj priči je najvažnije da što više ljudi kupi ulaznice i da se pomogne djevojčici. A koliko njih će nastupit to je manje važno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare