To je to što me zanima!

Cijelu noć čekali su otvaranje trgovina da mogu kupiti 'travu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ljubitelji marihuane cijelu su noć bili pred trgovinama u kojima se marihuana prodaje kako bi bili prvi koji će je kupiti. Neki od njih su podignuli šatore pred trgovinama
Vidi originalni članak

Američki Colorado u Novu godinu ušao je legalizacijom marihuane. Na snagu je stupio novi zakon, po kojem će samo stariji od 21 godine moći kupiti "travu".

Ljubitelji marihuane cijelu su noć bili pred trgovinama u kojima se marihuana prodaje kako bi bili prvi koji će je kupiti. Neki od njih čak su podignuli šatore pred trgovinama.

Vlasti su organizirale dostavu hrane i tople kave za one koji su spavali pred trgovinama, javlja CNN. Između ostalog su vlasti istaknule kako je to povijesni trenutak za Colorado, a dodaju i da su na tom zakonu jako dugo radili.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • FreshPrince 02.01.2014.

    Da, drogu treba saditi i izvlačiti državu iz krize. Ne treba nama hrana, ma žito, kukuruz, soja, zob, krumpir, repa, to su sve gluposti, drogirajmo se svi, budimo van sebe i milina. Svaki dan sam sve više šokiran što i kako ljudi misle. I da, ne zagovaram alkohol, ionako ga nikad ne pijem. Vidim da kad god netko nešto napiše kontra trave, odmah mu spočitavaju alkohol.

  • boww 02.01.2014.

    Molio bih ljude koji nisu konzumirali tu supstancu da ne komentiraju jer ispadaju smjesni u svojim tvrdnjama.treba legalizirat,naravno zakon prilagodit tomu,znaci da nesmijes vozit napusen,nesmijes ic na poso napusen,mozda kao i u amsterdamu imat mozda posebna mjesta za to,dalo bi se to regulirat.samo da ima volje i pameti ali....sudeci po nama legalizirat ce se tek kad svi legaliziraju i to 20-30godina poslije.

  • boww 02.01.2014.

    Draga vlado hocete li biti i u ovom slucaju zadnji koji ce legalizirati travu a svi vidimo da ce u buducnosti svugdje bit legalno.draga vlado seljaci su nam gladni,unistili nas uvoz i todoric a polja imamo da budemo glavni izvoznici u europi.da negovorim o porezima i zaradi drzave a ne nekih lokalnih mafijasa.da ne govorim o zaradi na turizmu.zalosno je da je to tak jednostavno a ovi umovi koji nas vode nevide to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare