To je to što me zanima!

Spasili ga na Velebitu: Lutao je cijelu noć po buri i snijegu

Muškarac (53) je u majici i košulji otišao na Velebit. Cijelu noć je hodao jer da nije sigurno bi se smrznuo. Našli su ga pothlađenog i izgrebanog i odvezli u bolnicu
Vidi originalni članak

Muškarac (53) je u nedjelju krenuo iz Maričića kod Obrovca na Velebit na kojem su ovih dana vladali nemilosrdni vremenski uvijeti - jaka bura i snijeg. Na sebi je imao košulju i majicu. Netko je nazvao Centar 112, a ovi su obavijestili gorske spasioce. GSS-ovci su krenuli na Velebit, no ubrzo je pala noć. Osim toga dio terena po kojem su ga tražili bio je minski sumnjiv pa su odustali i napravili plan potrage za ujutro. S mještanima koji su znali kuda se njihov poznanik, inače ljubitelj planine, obično kreće, nastavili su potragu od 6.30 sati. Spašavatelji su u pomoć pozvali devet kolega iz Gospića te pomoć iz zraka, ali su ga na sreću, uskoro našli. Bio je pothlađen i izgreban po cijelom tijelu. Muškarac se, poznavajući planinu i zimu stalno kretao. Da je stao, kažu nam, sigurno bi se smrznuo. Prevezli su ga u bolnicu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _Malibu_ 14.12.2010.

    ajde šta odmah osuđujute, a ni neznate šta se točno dogodilo. ni ne piše zašto je tamo završio samo u majici i košulji. možda je čovjek bolestan (mentalno) pa nije ni znao šta radi, možda je nešto sasvim deseto...svašta je moglo bit. sad bi vi njega na robiju... a da sutra naprave izbore ponovno bi glasali za HDZ.

  • AndreaA_1 14.12.2010.

    Idiot! Ja bih ga ostavila tamo..koju vražju tetku ima tražiti na Velebitu po takvom vremenu?! Koja je granica ljudske gluposti?!

  • mssuperhik 14.12.2010.

    Sada kada se utoplio vodite ga na robiju dok mamlaz ne plati akciju spašavanja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare