To je to što me zanima!

Cijelu su noć gasili požare koji su zaprijetili i kućama

Vatrogasci su rano ujutro stavili pod kontrolu i ugasili požare koji su buknuli sinoć na području oko Zadra te u Lokvi Rogoznici u blizini Omiša
Vidi originalni članak

Požari koji su u petak buknuli na zadarskom području su ugašeni tijekom noći i subotnjeg jutra, a PU zadarska je izvijestila kako slijedi očevid. Kako su požari buknuli u otprilike isto vrijeme, moguće je da su podmetnuti. Požar kod mjesta Poljica u subotu se oko 3.30 sati približio na 20 metara od kuća, a oko 7 sati krenula su ga gasiti i tri kanadera te su ga ugasili nešto prije 8 sati. Opožarena površina još nije utvrđena. U Ljubačkim stanovima je izgorjelo najmanje 300 hektara raslinja. Vatru su gasila 62 vatrogasca s 22 vozila. Na predjelu Glavica kod Privlake vatrogasci su požar ugasili oko 0.30 sati, a opožareno je oko 500 'kvadrata' suhe trave, trstike i raslinja. Požar u Galovcu koji se ponovno razbuktao oko 23.30 sati ugašen je u potpunosti tek oko 7.15 sati u subotu. Kako se u subotu nad Zadrom sprema kiša, to bi trebalo dodatno olakašti vatrogascima saniranje požarišta. Veliki požar kod Lokve Rogoznice u blizini Omiša koji se širio nošen jakim vjetrom, vatrogasci su stavili pod kontrolu oko tri sata ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Nevenem 16.10.2009.

    ja sam ponosni Zadranin i zato sam komentirao ovo sarkastično jer je Ante Gotovac važnija vijest bila od ove! na nekoliko mojih komentara sam kritizirao odnos prema Zadu, ne samo 24 sata, nego svih Hr, počevši od prognoze pa zaključno sa prosvjedima koi su preskočili Zd!

  • nina78 12.09.2009.

    odakle si ti \"Nevenem\"..........

  • user_38835 12.09.2009.

    @ Ne-venem .... pa Zadrane zanima što se događa, a 24 sata se ne čita samo u tvom selu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare