To je to što me zanima!

'Čim sam stavio skupi sat na ruku, svi su postali ljubazniji...'

Prema meni su se počeli ponašati drukčije. Na recepciji hotela zaista su se angažirali kad sam prijavio da mi internet ne radi. U avionu su mi davali dodatne limenke soka, priča putnik
Vidi originalni članak

Čini se da samo jedan sat na ruci čini razliku, pogotovo ako mu se vrijednost broji u desecima ili stotinama tisuća kuna. Iako "knjigu nikad ne treba suditi po koricama", svjetski putnik Matt Meltzer dokazao je da je upravo to u svijetu svakodnevna pojava. 

Meltzer je odlučio istražiti što će se dogoditi kada stavi skupocjeni sat na ruku i krene na put. Za taj pothvat od kompanije Eleven James unajmio je nekoliko satova za oko 1000 kuna mjesečno, prenosi Daily Mail. Tijekom socijalnog eksperimenta nosio je satove u vrijednosti od 4000 pa sve do 10.500 dolara.

- Prema meni su se svi počeli ponašati drukčije. Na recepciji hotela zaista su se angažirali kad sam prijavio da mi internet u sobi ne radi. U avionu su mi stjuardese davale dodatne limenke soka - rekao je Meltzer dodavši da mu je u jednom baru prišla žena 'debelo iznad njegove lige' i počela flertovati s njim pokazujući sličan sat na svojoj ruci

- Shvatio sam da predmeti, pogotovo oni skupi, imaju puno veći utjecaj na društvo nego što mislimo - zaključio je Meltzer. 
 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • LANA555 28.09.2016.

    A zato je Sanader skupljal i čuke.Da sad se prvo gleda u ruke a tek onda glava.

  • nikluk20 28.09.2016.

    dobro jutro!

  • pusabok 28.09.2016.

    Naravno da je istina. Kod nas obučeš sako pa te oslovljavaju s gospodine, s izrazom Molim Vas i sl. Kulturno ophođenje, kakvo bi trebalo koristiti prema svim građanima, vrijedi samo prema onima dubljeg džepa ili barem prema onima koji tako izgledaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare